Fra Lavkarbo.no
1 squash (2.2 gr karb pr 100 gr.)
400-500 gr karbonadedeig
1 boks opphakkede hermetiske tomater (3 gr karb. pr 100 gr)
Hvitløk, tørket oregano, basilikum, salt + pepper
400-500 gr karbonadedeig
1 boks opphakkede hermetiske tomater (3 gr karb. pr 100 gr)
Hvitløk, tørket oregano, basilikum, salt + pepper
1.5 dl Kremfløte: 2.9 gr karb pr 100 gr)
Masse ost
Her kan du også supplere med løk og sjampinjong. Squashen brukes som lasagneplater som du skjærer i tynne skiver med ostehøvel. Legg de gjerne på litt tørkepapir og dryss salt over for å få ut noe av fuktigheten i 5min.
Stek karbonadedeig med salt + pepper. Hell i en boks med hakkede tomater + hvitløk, basilikum, oregano. La det stå på lav varme og småputre i 10 minutter. Legg et lag med squash i bunnen av en ildfast form, så et lag med kjøttblanding - squash - kjøtt osv. Avslutt med kjøttblandingen.
Hell så over 1.5 dl fløte og dryss masse ost over. Inn i midten av ovnen på 200 c i 30 minutter.
Kommentar: God, men noe fettete. Må være glad i ost for å like denne
Masse ost
Her kan du også supplere med løk og sjampinjong. Squashen brukes som lasagneplater som du skjærer i tynne skiver med ostehøvel. Legg de gjerne på litt tørkepapir og dryss salt over for å få ut noe av fuktigheten i 5min.
Stek karbonadedeig med salt + pepper. Hell i en boks med hakkede tomater + hvitløk, basilikum, oregano. La det stå på lav varme og småputre i 10 minutter. Legg et lag med squash i bunnen av en ildfast form, så et lag med kjøttblanding - squash - kjøtt osv. Avslutt med kjøttblandingen.
Hell så over 1.5 dl fløte og dryss masse ost over. Inn i midten av ovnen på 200 c i 30 minutter.
Kommentar: God, men noe fettete. Må være glad i ost for å like denne
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar