Fra lavkarbo.no, Nannas oppskrift
200 g solsikkekjerner
1dl linfrø(50g)
1dl sesamfrø(50g
2,25 dl kli (50g)
2ss fiberhusk(store toppede)
1/2 ts salt
litt søtt (kan sløyfes)
5dl vann
Rør sammen deigen og la hvile i ti min så fiberhusken får svelle. Smør utover bakepapir på to plater og rut opp med pizzahjul (ca 32 skiver). Stek begge platene samtidig i varmluft 160g 1t 10 min. La platene bytte plass to ganger underveis, og snu dem med forsiden inn. Om du ikke har varmluftsovn øk temperaturen til 180 og stek et brett av gangen. Bare i underkant av 1 karb pr stk.
1dl linfrø(50g)
1dl sesamfrø(50g
2,25 dl kli (50g)
2ss fiberhusk(store toppede)
1/2 ts salt
litt søtt (kan sløyfes)
5dl vann
Rør sammen deigen og la hvile i ti min så fiberhusken får svelle. Smør utover bakepapir på to plater og rut opp med pizzahjul (ca 32 skiver). Stek begge platene samtidig i varmluft 160g 1t 10 min. La platene bytte plass to ganger underveis, og snu dem med forsiden inn. Om du ikke har varmluftsovn øk temperaturen til 180 og stek et brett av gangen. Bare i underkant av 1 karb pr stk.
Kommentar: Veldig gode med philadelfiaost, salami og hvitost
Fantastisk gode!! For en som ikke tåler så godt hvetemel så har det åpnet seg en ny verden. Har fått helt dilla! Så enkelt kan det gjøres og så godt kan det bli :) Takk!!
SvarSlettElsker knekkebrødene. Yammy 😍
SvarSlettHelt perfekt oppskrift.
SvarSlettHei ! Jeg spor ikke for å være frekk, men er kli lavkarbo? Kan jeg erstatte dette med noe annet?
SvarSlettKruskakli har 11,3 g pr 100 g. Det er litt mye. Men med mye ost på og paprika er de mettende til frokost. 50 g blir da 6 gram.
SvarSlettJeg nyter dem i lange drag og går fint ned i vekt. Kroppen er på plass.